1000007324-1280x960.jpg

Zaključna prireditev vrtca

27/06/2024

Skupaj zmoremo, smo poimenovali zaključno prireditev vrtca Vuzenica.

Majhni potrebujejo velike in veliki potrebujemo majhne. Skupaj rastemo, odkrivamo skrivnosti življenja, občutimo povezanost, varnost in ljubezen. Kaj zmoremo v našem vrtcu, kadar si podamo roke odrasli in otroci, pa smo pokazali na prireditvi, kjer so se prepletale besede, pesmi, plesi. Emocije so žarele iz odra in na oder. Naši nastopi so se prepletali med mlajšimi in starejšimi skupinami. Spodbujali in opogumljali smo drug drugega.

V mali dvorani KUC smo ob zaključku pripravili razstavo risbic in likovnih izdelkov otrok. Prav vsak otrok se je predstavil s svojim izdelkom. Da lahko sproščeno uživamo vrtčevske dni, pa še zahvale. Hvala občini za vso pomoč, da nam nudite dobre pogoje, v katerih se lahko razvijamo. Hvala ravnateljici za strokovno vodenje. Hvala vam starši, da ste nam zaupali, sodelovali z nami, da ste pomagali in da ste strpni in razumevajoči takrat, ko je to potrebno. Hvala vsem strokovnim delavcem vrtca, da ste poskrbeli za nasmejane in vedoželjne glavice in hvala vam otroci. Ste naš navdih in motivacija, da delamo dobro.

 

Dvorana je pokala po šivih in ponosni smo na to. Veseli bomo, če se nam boste tudi vi kdaj pridružili in z nami ustvarjali lepe spomine.

 

Iris Golob

Dostopnost