OSNOVNA ŠOLA VUZENICA


Zadnje novice in obvestila


Informacije v zvezi s poukom na daljavo

26/11/2020

Ker je trenutna epidemiološka situacija slabša od pričakovane, bo v tednu od 30. novembra do 4. decembra izobraževanje na vseh ravneh potekalo še vedno na daljavo, vrtci pa bodo tudi v tem tednu zagotavljali le nujno varstvo otrok.

Preberi več …

Noč raziskovalcev

26/11/2020

Tudi letošnja Evropska noč raziskovalcev ter s tem projekt ‘Noč ima svojo moč 2020’ se prilagajata s pandemijo povezanim razmeram. Osrednja prireditev se je zamaknila na 27. novembra, glavnina dogodkov pa bo potekala na daljavo.

Preberi več …

Tehniški dan – izdelek na daljavo

25/11/2020

Letošnji tehniški dan smo zaradi trenutnih epidemioloških razmer izvedli malo drugače in sicer na daljavo. Učitelji in učenci smo se povezali preko video klicev in si skupaj ogledali PPT predstavitev izdelkov, s poudarkom na priporočenem izdelku za določen razred.

Preberi več …

Tradicionalni slovenski zajtrk

20/11/2020

Tako kot vsako leto smo učenci in učitelji Osnovne šole Vuzenica tudi letos obeležili dan slovenske hrane s tradicionalnim slovenskim zajtrkom. Letošnji tradicionalni slovenski zajtrk, ki je že 10. zapovrstjo in nosi slogan Zajtrk z medom – super dan …

Preberi več …

Izposoja knjig iz šolske knjižnice

19/11/2020

Kljub pouku na daljavo si boste v naši šolski knjižnici ponovno lahko izposojali gradivo. Vsem učencem in delavcem šole, ki potrebujete gradivo iz šolske knjižnice, bomo omogočili dostop do knjig, in sicer vsak petek od 9.00 do 11.00 ure.

Preberi več …

    Dostopnost