VRTEC VUZENICA


Spoštovani starši, dragi otroci, cenjeni sodelavci!

Pred vami je spletna stran vrtca Vuzenica, s katero vam želimo predstaviti organiziranost našega vrtca, vrste programov, ki jih izvajamo, in vam posredovati informacije, ki so pomembne ob vključitvi vašega otroka v vrtec.Zadnje novice in obvestila


Očistimo kraj – čistilna akcija

20/04/2023

Ponovno smo sodelovali na čistilni akciji – očistimo Vuzenico. Skupaj je sodelovalo 48 otrok in njihovih staršev, babic in drugih sorodnikov. Ob 9. uri smo se pred vrtcem razdelili v skupine, razdelili vrečke, rokavice in malico, ki so jo nam pripravili na Občini Vuzenica.

Preberi več …

Pust v vrtcu 2023

03/03/2023

Pust ima pomembno vlogo v vrtcu, saj z njim vključujemo in seznanjamo otroka v lastno kulturo in kulturno dediščino. Vsako leto se strokovni delavci trudimo in obujamo, spodbujamo in nadaljujemo slovenski običaj, ter s tem ohranjamo tradicijo.

Preberi več …

Drevo Krištof

27/02/2023

Drevo, ki mu je bilo ime Krištof, je zrastlo iz majhne mladike. Mladika je zrastla v veliko in mogočno drevo. A drevo Krištof je bil osamljen in želel si je družbe.

Preberi več …

Zimske dogodivščine z malim ježkom

12/01/2023

Praznični december smo pričeli s pismom malega ježka in njegovo zgodbo. Preko videoposnetkov smo ves december spoznavali njegove zimske dogodivščine, ki jih je doživel skupaj s svojimi prijatelji.

Preberi več …

Jesenkovanje – poročilo

23/11/2022

V torek, 18.10.2022, smo v popoldanskem času izvedli v vrtcu jesenkovanje. Na druženje smo povabili otroke in njihove  družinske člane. Na vabilo se je odzvalo zelo veliko družin, tudi babic, dedkov, tet in stricev. V okviru projektne naloge za mehek prehod v osnovno šolo, smo k sodelovanju povabili tudi otroke in starše prvih razredov z učiteljicami in vzgojiteljico v prvem razredu.

Preberi več …

    Dostopnost