VRTEC VUZENICA


Spoštovani starši, dragi otroci, cenjeni sodelavci!

Pred vami je spletna stran vrtca Vuzenica, s katero vam želimo predstaviti organiziranost našega vrtca, vrste programov, ki jih izvajamo, in vam posredovati informacije, ki so pomembne ob vključitvi vašega otroka v vrtec.Zadnje novice in obvestila


Zimske dogodivščine z malim ježkom

12/01/2023

Praznični december smo pričeli s pismom malega ježka in njegovo zgodbo. Preko videoposnetkov smo ves december spoznavali njegove zimske dogodivščine, ki jih je doživel skupaj s svojimi prijatelji.

Preberi več …

Jesenkovanje – poročilo

23/11/2022

V torek, 18.10.2022, smo v popoldanskem času izvedli v vrtcu jesenkovanje. Na druženje smo povabili otroke in njihove  družinske člane. Na vabilo se je odzvalo zelo veliko družin, tudi babic, dedkov, tet in stricev. V okviru projektne naloge za mehek prehod v osnovno šolo, smo k sodelovanju povabili tudi otroke in starše prvih razredov z učiteljicami in vzgojiteljico v prvem razredu.

Preberi več …

Teden otroka v vrtcu

11/11/2022

Osrednja tema letošnjega TEDNA OTROKA je bila: SKUPAJ SE IMAMO DOBRO. V vsaki igralnici smo si pripravili načrt ter izbrali svoje materiale za ustvarjanje. Naše skupno vodilo, ki nas je povezovalo je bilo DREVO.

Preberi več …
Vrtec Vuzenica

Zdravje v vrtcu 2022

30/08/2022

V projektu Zdravje v vrtcu, ki ga organizira NIJZ, vrtec Vuzenica sodeluje že četrto leto. Letošnja rdeča nit programa je KREPIMO (OBLIKUJEM) SEBE IN SVOJO SKUPNOST.

Preberi več …

Zaključna prireditev v vrtcu

24/06/2022

Ob koncu šolskega leta smo po dolgem času imeli zopet možnost druženja, zato sem bila zelo vesela, da bomo zaključno prireditev lahko izpeljali tako kot smo bili vajeni vsa leta pred Covid -19.

Preberi več …

    Dostopnost