VRTEC VUZENICA


Spoštovani starši, dragi otroci, cenjeni sodelavci!

Pred vami je spletna stran vrtca Vuzenica, s katero vam želimo predstaviti organiziranost našega vrtca, vrste programov, ki jih izvajamo, in vam posredovati informacije, ki so pomembne ob vključitvi vašega otroka v vrtec.Zadnje novice in obvestila


1. september v vrtcu

28/08/2023

Ob začetki novega vrtčevskega leta vam želim izreči dobrodošlico v našem vrtcu. Nekateri otroci in starši boste prvič prestopili vrtčevska vrata. Želim si, da to storite s pogumnimi koraki, nasmehom na obrazu in pozitivno energijo.

Preberi več …

Zdravje v vrtcu

03/07/2023

V projektu Zdravje v vrtcu, ki ga organizira NIJZ, vrtec Vuzenica sodeluje že peto leto. Letošnja rdeča nit programa je PRIHODNOST JE MOJA. To leto smo dejavnosti za krepitev zdravja izvajali v 6. skupinah.

Preberi več …

Zaključek vrtca

13/06/2023

Vabimo vas na zaključno prireditev vrtca Vuzenica, ki bo v četrtek, 15. 6. 2023, ob 17. uri pred vrtcem.

Preberi več …

Očistimo kraj – čistilna akcija

20/04/2023

Ponovno smo sodelovali na čistilni akciji – očistimo Vuzenico. Skupaj je sodelovalo 48 otrok in njihovih staršev, babic in drugih sorodnikov. Ob 9. uri smo se pred vrtcem razdelili v skupine, razdelili vrečke, rokavice in malico, ki so jo nam pripravili na Občini Vuzenica.

Preberi več …

Pust v vrtcu 2023

03/03/2023

Pust ima pomembno vlogo v vrtcu, saj z njim vključujemo in seznanjamo otroka v lastno kulturo in kulturno dediščino. Vsako leto se strokovni delavci trudimo in obujamo, spodbujamo in nadaljujemo slovenski običaj, ter s tem ohranjamo tradicijo.

Preberi več …

    Dostopnost