VRTEC VUZENICA


Spoštovani starši, dragi otroci, cenjeni sodelavci!

Pred vami je spletna stran vrtca Vuzenica, s katero vam želimo predstaviti organiziranost našega vrtca, vrste programov, ki jih izvajamo, in vam posredovati informacije, ki so pomembne ob vključitvi vašega otroka v vrtec.Zadnje novice in obvestila


Teden otroka – razigran uživaj dan!

20/10/2021

V tednu od 4.10 do 8.10 smo tudi v vrtcu praznovali teden otroka, ki je letos nosil slogan RAZIGRAN UŽIVAJ DAN! Ker se najbolje počutimo v zdravem in razgibanem telesu, smo kar dva dni namenili športnim dejavnostim.

Preberi več …

September v vrtcu

14/10/2021

Za nami je poletni čas, čas počitnic, dopustov, brezskrbnih dni. Pred nami pa je novo šolsko leto, v katerega smo vstopili zagnani, polni idej in optimizma, da našo ladjo uspešno priplujemo do cilja.

Preberi več …

Plačevanje položnic za uporabnike naših storitev

24/09/2021

Spoštovani starši, skrbniki in ostali uporabniki naših storitev. Ponujamo vam možnost plačevanja naših storitev preko trajnega naloga in brezplačnega pošiljanja položnic na vaše elektronske naslove. Trajnik – plačevanje storitev preko trajnega naloga, obrazec soglasja najdete tukaj (soglasje za  direktno obremenitev).

Preberi več …
Vrtec Vuzenica

Zdravje v vrtcu

28/07/2021

V projektu zdravje v vrtcu, ki ga organizira NIJZ, vrtec Vuzenica sodeluje že tretje leto. Letošnja rdeča nit programa je POČUTIM SE DOBRO. Vzgojitelji se dnevno trudimo, da bi se otroci v vrtcu počutili varno, sprejeto, bili sproščeni, ustvarjalni … torej da bi se med nami počutili dobro.

Preberi več …

Vabilo na roditeljski sestanek – vrtec

19/05/2021

Vabim Vas na prvi skupni spletni roditeljski sestanek, ki bo v torek, 25. maja 2021, ob 17.uri.

Preberi več …

    Dostopnost