Sola-Vuzenica-obvestilo.jpg

September v vrtcu

14/10/2021

Za nami je poletni čas, čas počitnic, dopustov, brezskrbnih dni. Pred nami pa je novo šolsko leto, v katerega smo vstopili zagnani, polni idej in optimizma, da našo ladjo uspešno priplujemo do cilja.

Uvajalni mesec, kot ga poimenujemo, smo po zaslugi strokovnih delavk, staršev in otrok uspešno prestali. Otroci, polni pričakovanj, željni starih/novih prijateljev, novih dogodivščin, so vstopili. Skupaj s starši so zakorakali skozi vrata vrtca, v igralnice, kjer smo jih pričakali.
Kdo si ti? Kdo so vsi ti, ki tukaj sedijo, se igrajo, jočejo in se smejijo?

Mi smo vaša vrtčevska družina, s katero boste raziskovali, se smejali, ustvarjali in gradili lepe spomine. Košček po košček bomo sestavljali, da bomo konec šolskega sestavili en lep mozaik.

Vrtec-september-02
Vrtec-september-01

Nekaj koščkov smo v tem mesecu že dodali s prepevanjem, igranjem, druženjem in spoznavanjem svojih prijateljev. Izkoristili smo tople, sončne dneve za dejavnosti in igro na prostem, branje pravljic, raziskovanje kotičkov narave in spoznavanjem varnih poti v vrtec. Iskrice v očeh naših malčkov dokazujejo, da otroci srečni odhajajo od nas in se z veseljem vračajo nazaj pod naša varna okrilja. Skupaj se bomo trudili, da bomo vse naslednje prihajajoče dneve, mesece popestrili in preživeli z obilico dobre volje.

Vzg. Brigita Pušnik

Vrtec-september-04
Vrtec-september-03
Dostopnost