Sola-Vuzenica-obvestilo.jpg

Prvi šolski dan v novem šolskem letu

30/08/2023

Drage učenke in učenci, spoštovani starši, skrbniki!

Upamo, da ste lepo preživeli počitnice, doživeli veliko nepozabnih trenutkov in si nabrali ogromno energije za novo šolsko leto.
Ker se bliža začetek novega šolskega leta, vam posredujemo naslednje informacije.

Svečan sprejem bodočih prvošolcev Osnovne šole Vuzenica in njihovih staršev bo v petek, 1. septembra 2023 ob 10. uri v telovadnici OŠ.

Za učence od 2. do 9. razreda Osnovne šole Vuzenica se bo prvi šolski dan pričel v petek, 1. septembra 2023, ob 8. 20 uri.

Za varstvo in vozače bo poskrbljeno – razpored šolskega prevoza bo objavljen na spletni strani, prav tako bo za vse naročnike šolske prehrane poskrbljeno že prvi šolski dan. Z začetkom novega šolskega leta nudimo zaenkrat učencem malico in kosilo.

Za prijavljene učence od 2. do 5. razreda bo organizirano jutranje varstvo, podaljšano bivanje in varstvo vozačev, in sicer od 6. 15 dalje ter po pouku do 16. ure.

Učenci od 2. do 9. razreda bodo že ta dan imeli pouk po urniku, ki je objavljen na šolski spletni strani, zato naj prinesejo vse potrebne šolske potrebščine glede na urnik, copate in beležko.

Vhod OŠ Vuzenica bo tudi v nadaljnje odprt samo za učence. Učenci, ki niso prijavljeni v jutranje varstvo, naj pridejo v šolo deset minut pred poukom. Pri vhodu v šolo bo učence pričakal dežurni učitelj, ki bo odprl šolski vhod in poskrbel za varen vstop v šolske prostore.

Želimo vam lep preostanek počitniških dni, v petek pa prijeten skok v novo šolsko leto.

Delavci Osnovne šole Vuzenica

Ravnateljica
dr. Mojca Hrastelj Brelih

PDF vabilo »

Dostopnost