20231123_113322-1280x1707.jpg

KULINARIČNA DELAVNICA

04/12/2023

V četrtek, 23. 11. 2023, so se štirje učenci naše šole udeležili kulinarične delavnice na ŠCSG, Srednja šola Slovenj Gradec in Muta. V prijetnem in  sproščenem vzdušju so razvijali svoje kuharske veščine, spoznali šolo, ob koncu pa tudi poskusili svoje pripravljene dobrote.

Vtisi naših učencev:

” Bilo je zelo zanimivo, ker je bilo veliko za pečt. Videl sem, da ni zelo težko narediti pecivo ali na splošno hrane.” A. L.

“Bilo mi je všeč, saj smo poskusili veliko novih stvari in poskusili nove sladice ter slane specialitete, ki jih nismo še nikoli prej. Bilo mi je zelo všeč, ko so nas peljali na ogled šolskega centra SG in smo pogledali (na kratko), kako poteka pouk v različnih programih na različnih področjih. Všeč mi je bilo, da smo na koncu imeli pogostitev in smo lahko dobrote odnesli domov. Čeprav smo jih mi odnesli v šolo. Srečali smo tudi bivšo vodjo šolske prehrane. Imeli smo se super. Rada bi šla še na več takih delavnic.” J. H.

“Bilo mi je všeč, saj smo se naučili veliko novega, poleg tega pa sem po dolgem času srečal svojo prijateljico Suzano, ki je zdaj učiteljica na šolskem centru SG.” T. Š.

“Program mi je bil všeč, ker smo se lahko hitro menjavali. Lahko smo jedli, kar smo naredili. Naučili smo se tudi veliko, ampak na koncu smo odnesli več hrane, kakor znanja. Super je bilo!”

  1. S.

Hvala Srednji šoli Slovenj Gradec za gostoljubje in nove izkušnje, ki smo jih pridobili.

Šolska svetovalna služba

Dostopnost