Sola-Vuzenica-obvestilo.jpg

Izvajanje vzgojno-izobraževalnega dela od 9. 11. 2020

05/11/2020

Drage učenke in učenci, spoštovani starši,

Vlada RS je zaradi trenutnih epidemioloških razmer v državi v četrtek, 5. 11. 2020, sprejela sklep, s katerim je za 7 dni podaljšala uporabo omejitev, določenih v Odloku o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja … (Uradni list RS, št 152/20).

Ministrica za izobraževanje, znanost in šport je na podlagi 104. člena Zakona o začasnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic COVID-19 (Uradni list RS, št. 152/20) izdala sklep, s katerim je zaradi še vedno zelo resne epidemiološke situacije in izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa COVID-19 določila, da se bo od 9. 11. 2020 dalje vzgojnoizobraževalno delo v šolah za vse učence izvajalo na daljavo.

Komunikacijo na daljavo bo koordiniral razrednik.

Vse podrobne infromacije še sledijo, zato prosimo, da redno spremljate spletno stran šole.

Že pred počitnicami smo preverjali  dostop do komunikacijskih naprav za razredno stopnjo (računalnik, telefon, tablica). V kolikor starši menite, da bi potrebovali za svojega otroka računalnik za delo na daljavo, vas prosimo, da najkasneje do jutri stopite v kontakt z razrednikom, da se uredi izposoja šolskega računalnika iz računalniške učilnice.

Ostanite zdravi in lep pozdrav,

ravnateljica

dr. Mojca Hrastelj Brelih

Dostopnost