Sola-Vuzenica-1.jpg

Izvajanje vzgojno-izobraževalnega dela od 19. 10. 2020 do 23. 10. 2020

15/10/2020

Zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb s koronavirusom se bo začasno, v naslednjem tednu, od 19. 10. 2020 do 23. 10. 2020 v osnovnih šolah delo izvajalo prilagojeno.

Učenci od 1. do vključno 5. razreda se bodo izobraževali v šoli.

Učenci od vključno 6. do 9. razreda pa se bodo izobraževali na daljavo.

Pouk na daljavo bo potekal preko vzpostavljenega enotnega komunikacijskega kanala Teams po urniku kot v šoli. Prav tako se bodo po urniku izvajali NIP, IP in DDP predmeti.

Učenci naj vsak dan preko komunikacijskega kanala Teams vzpostavijo povezavo v živo ob 8.10 uri (ali 7.20 uri, če imajo preduro) in do konca pouka. Vsaka učna ura se bo pričela v živo, nadaljevanje pa bo potekalo po navodilih učitelja.

Učitelji bodo sprotno, vsako uro, preverjali prisotnost učencev, tako kot pri pouku v šoli. Učenci ne smejo izostajati od pouka na daljavo brez opravičila s strani staršev ali zdravnika.

Po preveritvi dostopa do komunikacijskih naprav (računalnik, telefon, tablica) smo dobili s strani učencev informacijo, da imajo vsi možnost dostopa. V kolikor starši menite, da temu ni tako, vas prosimo, da najkasneje do jutri stopite v kontakt z vodstvom šole, da se, najkasneje do ponedeljka, uredi izposoja šolskega računalnika iz računalniške učilnice.

Vsem uporabnikom v pomoč ponovno prilagamo povezavo do navodil za uporabo orodja Teams.

https://www.osvuzenica.si/msteams-navodila/

Verjamemo, da bomo tudi tokrat s skupnimi močmi in doslednim spoštovanjem ukrepov uspeli izboljšati trenutno epidemiološko situacijo.

 

Hvala za razumevanje in lep pozdrav,

ravnateljica in strokovni delavci OŠ Vuzenica

Vuzenica, 15. 10. 2020

Dostopnost