P1022074-1280x854.jpg

BOŽIČNO – NOVOLETNI BAZAR

02/12/2022

Leto se počasi preveša h koncu, naše misli pa so že pri pripravah na najlepši in najbolj čaroben čas tega leta … Okraševanje, dišeče svečke, peka piškotov … to je samo nekaj stvari, ki bodo ta prihajajoči praznični čas naredile še boljšega, lepšega, dišečega.  
Skok v praznično vzdušje smo pripravili tudi na četrtkovo popoldne, ko smo na OŠ Vuzenica pripravili božično novoletni bazar, ki se je odvijal v telovadnici naše šole. Praznična glasba, vonj po piškotih in stojnice, ki so kar pokale po šivih z izdelki naših otrok, so privabile obiskovalce, ki so telovadnico napolnili do zadnjega kotička.

Gospa ravnateljica je toplo pozdravila vse obiskovalce in jim zaželela miren in lep čas, ki prihaja. Pevski zbor je zapel tri čudovite pesmi. Naši učenci skrivajo kar nekaj talentov, zato so prireditev popestrili z glasbenimi, plesnimi in recitatorskimi točkami. Po krajšem kulturnem programu so si obiskovalci skupaj z otroki ogledali in izbrali izdelke.  Zbrana sredstva bodo namenjena šolskemu skladu OŠ Vuzenica.

Zapisale: Darja Mrakič, Brigita Pušnik, Ines Planinšič

Dostopnost