Rogla_2022_1_dan-1280x720.jpg

Šola v naravi – Rogla 2022

15/02/2022

Na tem mestu lahko spremljate novice iz šole v naravi na Rogli.

5.dan

Prelepi sončni dan smo izkoristili za smučanje. Zelo se že veselimo, da pridemo domov. Starši, pričakujte nas okrog 17.30 ure.

4.dan

Danes smo se poleg smučanja preizkusili tudi v smučarskih tekih. Popoldan je bil zelo zabaven, saj smo si ogledali kino predstavo in imeli po večerji še zaključni večer s podelitvijo diplom in plesom. Ples je popestril izbor najplesalke in najplesalca.

3. dan

Polni novih moči smo se zbudili v krasno jutro. Pohiteli smo na smučišče, kjer smo razdeljeni na dve skupini. Po smučanju nas je čakalo še adrenalinsko sankanje ter preverjanje plavanja in kopanje v bazenu.

2.dan

Danes nas je presenetil sneg, doživetje je bila tudi megla na smučišču. Po smučanju pa smo se dodobra ogreli z risanjem predstavitvenega plakata za vsak bungalov in pa seveda s športnimi igrami v telovadnici.

1. dan

Prispeli smo na Roglo, se razporedili v skupine in že smučamo.

Po celodnevnem smučanju smo imeli zanimivo predstavitev gorske reševalne službe in demonstracijo reševanja s pomočjo reševalnih psov. Zvečer pa je bil obarvan praznično – zabavali smo se z valentinovo tombolo.

Dostopnost