hat-3128511_1280.jpg

Pust 2021

09/02/2021

Žal tudi maškare ne morejo pregnati koronavirusa, da pa bomo pregnali vsaj zimo, vas vabimo na SPLETNI PUSTNI KARNEVAL V VUZENICI.

Vabimo vas, da si nadenete izvirne pustne maske in sodelujete na spletnem pustnem karnevalu. Nadenite si maske in se za en dan spremenite v svoj najljubši lik, junaka, princesko … Specite krof in si pripravite mini karneval v domačem okolju. Nato nam pošljite fotografije, mi pa bomo med vsemi poslanimi izbrali najlepše pustne maske in jih nagradili s praktičnimi nagradami.

Fotografije pustnih mask nam pošljite na e-naslov senta.lorencikricej@vuzenica.si ali v zasebno sporočilo na Facebook strani Občine Vuzenica do vključno pustnega torka, 16. 2. 2021. Vse prejete fotografije bodo objavljene tudi na spletu.

S praktičnimi nagradami bodo nagrajene najboljše maske v kategorijah: otroška maska, odrasla maska in skupinska/družinska maska.

Seznam nagrajencev bo objavljen v sredo, 17. 2. 2021, ob 16. uri na Facebook strani Občine Vuzenica in spletni strani www.vuzenica.si

Naj se veselo pustno rajanje prične!

Spletni karneval organiziramo: Občina Vuzenica,

OŠ Vuzenica z enoto vrtca in TIC Vuzenica.

Vabilo (PDF) »

Dostopnost