Bohinj_1.png

Šola v naravi Bohinj

27/09/2021

1. 10. 2021

30. 9. 2021 – Predzadnji dan smo se z eno skupino podali do razgledne točke Peč, od koder se vidi celotno Bohinjsko jezero. Medtem se je druga skupina s kajaki zapeljala čez jezero in si šla ogledati korita Mostnice. Popoldne se je ena skupina preizkusila v plezanju, druga pa s kolesi podala na pot do Bohinjske Bistrice. Zvečer smo se igrali s cirkuškimi pripomočki in miselnimi igračami.

29. 9. 2021 – Sreda je bila zelo aktivna. S prvo skupino smo se dopoldan odpravili peš do razgledne točke, od koder se vidi celotno Bohinjsko jezero, po kosilu pa nas je čakalo kolesarjenje. Druga skupina je dopoldan veslala, popoldan preizkušala, kako preživeti v naravi. Po večerji smo izvedeli ogromno o Triglavskem narodnem parku, pred spanjem pa se družili v učilnici in igrali razne družabne igre.

28. 9. 2021 – Drugi dan smo se dopoldne podali na pot s kanuji. Ena skupina je odkrivala jezero, medtem ko je druga jezero le prečkala in se podala na ogled Korit Mostnice. Po obilnem kosilu in popoldanskem počitku smo se preizkusili v orientaciji in pravilni uporabi kompasa. Zvečer smo igrali namizni tenis in držabno igro activity.

27. 9. 2021 – Prvi dan je za nami, bil je pester. Ena skupina se je preizkusila v plezanju na naravni steni, druga spoznavala preživetje v naravi, pred spanjem smo se skupaj odpravili na nočni pohod. Prosti čas smo izkoristili za počitek in igro.

27. 09. 2021 – Varno smo prispeli v šolo v naravi v Bohinj.

Dostopnost