Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport

MIZŠ, 27. 3. 2020

Pozdravljeni! ☀️

Pouk na daljavo se do nadaljnjega nadaljuje, to je sedaj že neizpodbitno. V želji, da premagamo epidemijo #koronavirus, moramo ostati doma in storiti vse, da obvarujemo svoje zdravje in zdravje najbližjih. Zato vas vse, ki ste kakorkoli vkljućeni v izobraževanje na daljavo prosimo, da tudi v prihodnje skrbite za to, da ga bomo lahko izvajali. Velik hvala za to.

Naj bo dan, ki je pred nami, uspešen, Naredite si ga tudi prijetnega. Ne pozabite na kakšno razgibalno vajo, na premore med učnim procesom in ostanite zdravi.

V IZOdromu na Televizija Slovenija bodo danes pozornost namenili fiziki in sili trenja. Otroci bodo izvedeli, kaj je likovni motiv in katere likovne tehnike poznamo, izvedeli pa bodo tudi, kaj je to respirator. Prikazali jim bodo še, kako v času koronavirusa živijo mladi v stanovanjski skupnosti Mladinskega doma Maribor.

In še misel za današnji dan. John Newton je zapisal: »Zlahka bomo uspeli, če si bomo vsak dan naložili le tisto breme, ki nam je namenjeno za tisti dan. Tovor bo pretežak, če bomo včerajšnje breme nosili tudi danes in teži dodali jutrišnje breme, še preden si ga moramo naložiti.«

 

Ministrica Dr. Simona Kustec je bila včeraj popoldne gostja v Poročilih Televizija Slovenija. Pogovor je tekel o izobraževanju na daljavo. Vabljeni k ogledu prispevka.

ministrica_pouk na daljavo